Penne met tomaat-mascarponesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de aubergines schoon en snijd in blokjes. Verhit olie in een braadpan een bak de aubergine 10 min. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de saus toe, breng op smaak met peper en zout en verwarm de saus door. Snijd de basilicum grof. Laat de kaas uitlekken en halveer. Giet de penne af en meng met de saus, kaas en basilicum.

Penne met tomaat-mascarponesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse broodschotel met champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-mascarponesaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Broccoli cheese met penne en mascarponesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept