1 In grote pan water aan de kook brengen en cannelloni ca. 3 minuten koken. Cannelloni afspoelen met koud water en laten uitlekken. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
4 Ui en knoflook pellen en snipperen. Spinazie fijnsnijden. In braadpan olijfolie verhitten, ui en knoflook ca. 1 minuut fruiten. Gehakt toevoegen en in ca. 5 minuten rul bakken. Spinazie toevoegen en in ca. 3 minuten meebakken. Cannelloni vullen met mengsel. In ovenschaal 1 pakje soffritto schenken. Cannelloni erop leggen en tweede pakje soffritto erover schenken. Kaas erover strooien. Cannelloni in ca. 20 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met komkommersalade.
Cannelloni met gehakt en spinazie is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)