Romige spaghetti met voorjaarsgroenten

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Schil de bospeentjes met een dunschiller. Snijd de bospeentjes, bosuitjes (zowel het wit als het groen) en de paprika in stukken van 3 cm. Schep de groenten in een bakblik om met olijfolie, tijm, en zout en peper naar smaak. Schuif het bakblik 15 cm onder de hete grill en rooster de groenten in 15-18 minuten mooi bruin en gaar; schep ze regelmatig om. Halveer de tomaatjes en schep ze na 12 minuten door de groenten, zodat ze nog enkele minuten meeroosteren. Kook intussen de spaghetti in ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Giet de spaghetti af (bewaar 3 eetlepels kookvocht) en roer er de zure room, de kaas en het kookvocht door. Breng de spaghetti op smaak met zout en (versgemalen) peper. Warm de spaghetti nog heel even zachtjes door en verdeel de pasta over vier warme diepe borden. Schep de geroosterde groenten erover.

Romige spaghetti met voorjaarsgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Curry van varkenshaas met voorjaarsgroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met voorjaarsgroenten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketje met voorjaarsgroenten
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perline met voorjaarsgroenten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept