1 Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak hierin de reepjes kip in 5-6 min. gaar. Neem de kip uit de wok.
2 Snipper de ui. Verhit de rest van de olie in de wok en fruit hierin de ui op laag vuur tot hij goudgeel is. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de courgette in halve plakken. Maak de champignons schoon met keukenpapier en halveer. Draai het vuur onder de wok hoog, schep de courgette en de oregano bij de ui en bak het geheel al omscheppend 2-3 min. Doe de champignons erbij en roerbak het geheel nog 2-3 min. Warm de kipreepjes 1 min. mee en breng het geheel op smaak met peper en zout.
3 Giet de spaghetti af en schep de zure room erdoor, breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over borden en schep de gebakken groenten met kip erover en ernaast.
Pasta met kip, courgette en champignons is een recept van Albert Heijn