Pasta met venusschelpen

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui en knoflook pellen en snipperen. Saus met schelpen uit verpakking in pan schenken en saus aan de kook brengen. Op laag vuur koken tot alle schelpen open staan, af en toe omscheppen. Schelpen die dichtblijven, verwijderen. In braadpan ui en knoflook in olie fruiten. Groentemix toevoegen en in ca. 5 minuten beetgaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groentemix door pasta mengen. Pastamengsel, schelpen en saus over vier borden verdelen. Lekker met groene salade en vinaigrette.

Pasta met venusschelpen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaud-froid van venusschelpen op bloemkoolmousse
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept