1 In ruime hapjespan water met zout aan de kook brengen. Lasagnebladen een voor een in pan laten glijden en in 8-10 min. beetgaar koken. Tussentijds in water roeren om te voorkomen dat bladen aan elkaar blijven plakken. Lasagnebladen uit pan nemen en op werkvlak uitspreiden. Elk blad halveren. Intussen in pan met dikke bodem roomkaas laten smelten. Vermout, kurkuma, mosterd en helft van selderij erdoor roeren. Bevroren zeefruit in saus verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Helft van lasagnebladen op vier warme borden leggen. Lasagne beleggen met helft van radijs. Zeefruit en driekwart van saus erover verdelen. Bestrooien met wat selderij en afdekken met resterende lasagnebladen. Rest van saus erover druppelen. Borden garneren met overgebleven selderij en radijs.
Lasagne met zeefruit en vermoutsaus is een recept van Albert Heijn