Lasagne met courgette en geitenkaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Courgette in de lengte met kaasschaaf in dunne repen schaven.
  • 2 Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden. Op bodem van ovenschaal laagje bechamelsaus schenken en met lasagnebladen afdekken. Een derde deel van courgette erover verdelen. Een derde deel van tomatensaus erop scheppen en met lasagnebladen afdekken. Lagen herhalen tot alle ingrediënten verwerkt zijn en met ruime laag bechamelsaus eindigen. Kaas raspen en over bechamelsaus strooien.
  • 3 Lasagne in midden van oven in ca. 35 min. goudbruin bakken.

Lasagne met courgette en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept