Pasta met spekjes en champignons

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bak de spekreepjes in een grote koekenpan of hapjespan langzaam lichtbruin. Snijd de champignons in plakjes, voeg toe en bak ze in 4-5 min. goudbruin. Halveer de tomaatjes en schep bij het champignonmengsel en bak ze 2 min. mee. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.
  • 2 Schep de warme pasta door het champignonmengsel. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel deze over de warme pasta. Snijd de peterselie grof. Bestrooi met de peterselie, peper en zout naar smaak. Breng de slamelange op smaak met de olijfolie, peper en zout. Verdeel de pasta over diepe borden en serveer de slamelange erbij.

Pasta met spekjes en champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept