Citroenpasta met garnalen

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Citroen goed schoonboenen, schil fijn raspen. Citroen uitpersen. Garnalen in vergiet doen en onder heet stromend water laten ontdooien. Garnalen laten uitlekken en dan goed droogdeppen met keukenpapier. In wok chiliolie verhitten, tijgergarnalen ca. 7 minuten roerbakken. Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta afgieten. Garnalen afblussen met citroensap, saus op hoog vuur even laten inkoken. Pasta en citroenrasp door garnalen scheppen en 1 minuut meewarmen. Pasta over vier borden verdelen, bieslook erboven fijn knippen.

Citroenpasta met garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenpasta met bonen en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische tuinbonensoep & gegrild brood met citroenpasta
1 uur-
Bekijk recept
Zalmburgers met sugar snaps en citroenpasta
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zalm Met Citroenpasta
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept