Tagliatelle met broccolipuree

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in stukken snijden. In pan met bodempje water broccoli in ca. 10 minuten gaar koken en afgieten. Enkele roosjes apart houden. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. MonChou en basilicum bij broccoli in pan doen, ca. 2 minuten verwarmen en met staafmixer grof pureren. Amandelschaafsel in droge koekenpan goudbruin roosteren. Pasta over vier borden verdelen. Broccolipuree over pasta scheppen, garneren met achtergehouden broccoliroosjes en amandelschaafsel.

Tagliatelle met broccolipuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholfilet met broccolipuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept