Penne met broccolisalade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten, afspoelen met koud stromend water en goed laten uitlekken. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Peper en ansjovis ca. 2 minuten bakken. Specialità toevoegen en verwarmen. Dressing roeren van rest van olie en azijn, zout en peper naar smaak toevoegen. Ui pellen, in stukjes snijden en met dressing door broccoli mengen. Penne serveren met salade.

Penne met broccolisalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept