Penne met broccoli, knoflook en walnoten

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Walnoten fijn hakken. Noten in droge koekenpan goudbruin roosteren, op bord laten afkoelen. Pepers halveren, zaadjes verwijderen en pepers in reepjes snijden. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Penne in ruim water met zout in ca. 8 minuten beetgaar koken. Intussen broccoli in 3-4 minuten beetgaar koken. In kleine koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Knoflook op laag vuur krokant en goudbruin bakken; uit pan scheppen en op keukenpapier laten uitlekken. In bakvet peperreepjes ca. 2 minuten zachtjes bakken. Penne mengen met 1 eetlepel olie, broccoliroosjes, walnoten en rode peper. Knoflookplakjes erover strooien en direct serveren.

Penne met broccoli, knoflook en walnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept