Penne met zalmroomsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Sugar snaps schoonmaken en in ca. 3 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Saus maken volgens gebruiksaanwijzing met melk en 250 ml water. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Zalm afgieten en in stukjes verdelen. Eventuele graatjes en vel verwijderen. Zalm, sugar snaps en bosui door saus scheppen en ca. 2 minuten meewarmen. Penne serveren met zalmroomsaus. Lekker met tomatensalade met balsamicodressing.

Penne met zalmroomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met zalmroomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaastortelloni met zalmroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Met Zalmroomsaus En Pesto
0-10 min -
Bekijk recept
Pasta Met Zalmroomsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept