Spaghetti met tomatensaus en balletjes

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de knoflookpoeder en Italiaanse kruiden door het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Vorm er kleine balletjes van. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui ca. 2 min. Voeg de gehaktballetjes toe en bak rondom bruin. Schenk de tomatensaus in de pan en laat met de deksel half op de pan ca. 10 min. sudderen.
  • 2 Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schep de tomatensaus erop en strooi de geraspte kaas erover.

Spaghetti met tomatensaus en balletjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept