Kaasschnitzel met pasta en tomaten

1persoon
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta in 10-12 min. beetgaar koken. In wok 2 el olie verhitten en knoflook fruiten. Tomaten en olijven erdoor scheppen en op matig vuur ca. 4 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten en kaasschnitzel 3-4 min. bakken, tot kaas begint te smelten. Pasta afgieten, door tomaten scheppen en nog even doorwarmen. Pasta op warm bord scheppen en kaasschnitzel ernaast leggen. Basilicum erover strooien.

Kaasschnitzel met pasta en tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasschnitzels met rucola-tomatenstamppot
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasschnitzel met paksoistamppotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ham-kaasschnitzel met Zaanse mosterd
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonenstamppotje met kaasschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept