Zoek
Stokje beenham & bieslookboter
1persoon
15 min
Albert Heijn
-
3
sterren op basis van
3
stem(men)
Ingrediënten
1 pistoletje (afbakbrood, pak 4 stuks)
1 el bieslook (fijngesneden)
10 g boter (op kamertemperatuur)
½ gele paprika (in reepjes)
1 plak gebraden beenham (pakje 125 g)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het pistoletje af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Meng ondertussen de bieslook door de boter en breng op smaak met peper en zout.
3
Halveer het pistoletje en snijd open. Laat een beetje afkoelen. Bestrijk het stokbrood met de bieslookboter en verdeel de paprika en ham erover.
Stokje beenham & bieslookboter is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Bonen-groentesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse asperges met rauwe ham en bieslookboter
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde maïskolven met knoflook-bieslookboter
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde zalm met ui-bieslookboter
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min
Nagerecht
Bekijk recept