Stokje beenham & bieslookboter

1persoon
15 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het pistoletje af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Meng ondertussen de bieslook door de boter en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Halveer het pistoletje en snijd open. Laat een beetje afkoelen. Bestrijk het stokbrood met de bieslookboter en verdeel de paprika en ham erover.

Stokje beenham & bieslookboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse asperges met rauwe ham en bieslookboter
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde maïskolven met knoflook-bieslookboter
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde zalm met ui-bieslookboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept