Minipaprika's gevuld met couscous

12
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom couscous met 125 ml kokend water en zout ca. 6 minuten laten wellen. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen. Helften in pan met ruim kokend water en zout in ca. 5-7 minuten beetgaar koken en in een zeef laten uitlekken. In kommetje citroensap, olie, paprikapoeder, zout en peper tot dressing kloppen. Couscous losmaken met vork en uiringetjes, kaasblokjes, munt en dressing erdoor scheppen. Paprika's royaal vullen met couscous en op schaal zetten.

Minipaprika's gevuld met couscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven
10 min Snack
Bekijk recept
Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
10 min Snack
Bekijk recept
MOSSELEN MET DRAGONSAUS EN MINIPAPRIKA
30 min
Bekijk recept
Minipaprika met rijst
0 min
Bekijk recept