Tomatenchutney

4
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie en fruit de ui 10 min. op laag vuur. Blus af met de wijnazijn en de suiker. Voeg de tomatenblokjes toe en laat nog 5 min. garen. Roer af en toe. Lekker om te dippen met bloemkoolroosjes en met ciappe met zeezout (brood).

Tomatenchutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Pata negra met tomatenchutney
50 min
Bekijk recept
Tomatenchutney Met Gember
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenchutney
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Pata negra met tomatenchutney
50 min
Bekijk recept
Tomatenchutney Met Gember
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenchutney
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept