Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In kom eieren loskloppen met 2 eetlepels water, zout en peper. In koekenpan 1/2 eetlepel olie verhitten en kwart van ei over panbodem laten uitvloeien. Bakken tot bovenkant gestold is. Omelet op bord oprollen. Op dezelfde manier nog 3 omeletten bakken. Omelet in reepjes snijden. Augurken fijnsnijden. In koekenpan boter verhitten en biefstukjes in ca. 4-6 minuten bruin en van binnen rosé bakken. Op plank leggen en bestrooien met zout en peper. Aan bakvet 1 1/2 dl water toevoegen en laten inkoken tot lichtgebonden jus. Uimengsel verwarmen. Op vier borden omelet, augurk en uimengsel door elkaar scheppen. Biefstuk in reepjes snijden en erop leggen. Beetje jus erover schenken. Serveren met sambal, ketjap, worcestershiresaus, gember(siroop) en kroepoek.
Biefstuk tempoe doeloe is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing