Zalmrisotto

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui en knoflook pellen en snipperen. Courgettes schoonmaken, wassen en in dobbelsteentjes snijden. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Rijst verder bereiden volgens gebruiksaanwijzing (zonder zout of bouillon). In koekenpan rest van olie verhitten. Courgette toevoegen en ca. 4 minuten roerbakken. Courgette en zalm door rijstmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Bestrooien met Parmezaanse kaas.

Zalmrisotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmrisotto met tuinerwten en wortel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrisotto met bleekselderij
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrisotto Met Scampi’s
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmrisotto met tuinerwten en wortel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrisotto met bleekselderij
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrisotto Met Scampi’s
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept