Rijstsalade met makreel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen. Peultjes schoonmaken, wassen en in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afspoelen met koud water en laten uitlekken. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Vis van vel en graten ontdoen en in stukken verdelen. Rijst met vork losmaken. Groenten, vis en rijst mengen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Sla over vier borden verdelen. Rijstsalade erop scheppen.

Rijstsalade met makreel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept