Kippenlevercurry

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Kippenlevertjes schoonmaken en halveren. In braadpan olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Saus toevoegen en verwarmen. Als saus gaat koken kippenlevertjes toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen. Intussen doperwten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rijst serveren met kippenleversaus en doperwten.

Kippenlevercurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

KIPPENLEVERCURRY
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlever-curry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

KIPPENLEVERCURRY
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlever-curry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept