Groene risotto

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan olie verhitten. Rijst ca. 3 minuten zachtjes bakken tot korrels glanzen. Wijn en 600 ml water toevoegen en op middelmatig vuur aan de kook brengen. Rijst onafgedekt ca. 20 minuten zachtjes koken. Af en toe roeren. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. Pesto, paprika, doperwten en helft van kaas toevoegen aan rijst en al roerende nog ca. 5 minuten meewarmen. Risotto is klaar als vocht bijna is opgenomen. Bosuitjes schoonmaken en in reepjes snijden. Bosui over risotto strooien. Direct serveren in diepe borden. Aan tafel bestrooien met rest van kaas en wat versgemalen peper. Lekker met tomatensalade.

Groene risotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept