Groenterisotto met kalkoenschnitzel

2
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan 1 el boter verhitten en paprika en courgette 2 min. roerbakken. Risotto erdoor scheppen, 500 ml water toevoegen en zonder deksel aan de kook brengen. Risotto in ca. 8 min. zachtjes gaarkoken. Kalkoenschnitzels in reepjes snijden en mengen met koekkruiden, zout en peper. In koekenpan rest van boter verhitten en vlees op matig vuur in 5 min. bruinbakken. Langs rand van pan wijn erbij schenken en vlees nog 3 min. zachtjes laten sudderen. Risotto in twee diepe borden scheppen en vleesreepjes met jus erover scheppen.

Groenterisotto met kalkoenschnitzel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpenne met kalkoen en veldslapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met verse geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met knoflookgarnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept