Pestorisotto met spinazie en walnoten

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Bereid in een grote pan risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, pers de knoflook en fuit in olie 2 min. Voeg de spinazie en tuinerwten toe en verwarm 5 min. door op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Hak de walnoot in grof en roer samen met 3/4 van de kaas (gemalen) door de risotto. Verdeel de risotto over borden, schep het spinaziemengsel erop en bestrooi met de rest van de kaas.

Pestorisotto met spinazie en walnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pestorisotto Met Kip
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Paprika's Met Zoetzure Ratatouille En Pestorisotto
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaars Met Pesto-risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Met Pestorisotto En Schuim Van Parmazaansekaas.
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept