Kipfilet met roergebakken spitskool

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Buitenste bladeren van spitskool verwijderen, kool met groot mes in de lengte in 4 stukken snijden. Kwarten spitskool in brede repen snijden. In wok 2 el olie verhitten en spitskool op matig vuur 10 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout, peper en komijn. Intussen kipfilet met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilets in ca. 5 min. per kant goudbruin en gaar bakken. Rijst en spitskool over vier borden verdelen. Kipfilet uit pan nemen, schuin in plakken snijden en op borden leggen. Compote ernaast scheppen.

Kipfilet met roergebakken spitskool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept