1 Kook de rijst gaar volgens de aanwijzing op de verpakking, voeg aan het kookvocht een kippenbouillontablet toe. Maak de paprika's schoon en snijd ze in lange dunne repen. Snijd de courgette in drieën en snijd deze ook in de lengte in reepjes. Snipper de ui.
2 Verhit de olie in een wok, bak als eerste de ui totdat deze glazig ziet. Schep de kipfiletreepjes en de komijn erbij en bak al omscheppend op hoog vuur tot het vlees bruin begint te kleuren. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil fijn. Snijd de peterselie fijn.
3 Schep nu de paprika- en courgettereepjes bij de kip. Blijf op hoog vuur nog 5-7 min. omscheppen. Roer de citroenrasp met de peterselie door het groente- en vleesmengsel, breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.
Roergebakken groenten met kipfilet en rijst is een recept van Albert Heijn