1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de eieren in 8 min. hard, spoel onder koud stromend water en pel ze. Verdeel de bloemkool in roosjes. Maak de spitskool schoon en snijd in reepjes.
2 Breng een grote pan water met zout aan de kook en kook hierin de bloemkoolroosjes in 3-5 min. beetgaar. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en kook de sperziebonen in hetzelfde water in 5-7 min. beetgaar. Haal ze eruit met een schuimspaan en kook de koolreepjes in hetzelfde water in 2-3 min. beetgaar.
3 Schik de gekookte groenten en de taugé op een grote schaal. Snijd de eieren in de lengte in kwarten en leg ze erbij. Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk deze over de lauwe groenten en de eieren. Hak de pinda's grof. Bestrooi het geheel met de grofgehakte pinda's en serveer de witte rijst er apart bij.