1 Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm de oven voor op 175 ºC of gasovenstand
3 Laat de frambozen goed uitlekken in een zeef.
2 Zet de muffinvormpjes, die bij de mix in het pak zitten, op de bakplaat. Klop met een mixer, op de laagste stand, de boter glad. Doe de muffinmix erbij en mix verder op de laagste stand.
3 Breek de eieren in een apart bakje. Zorg dat er geen eierschaal bij zit. Doe ook de eieren bij het beslag. Mix tot het een glad beslag is geworden. Mix nog een minuut op de hoogste stand.
4 Schep voorzichtig de frambozen door het beslag en vul de cakevormpjes voor ongeveer 2/3 deel met het beslag. Gebruik daarvoor een eetlepel. Bak de muffins in 20 à 25 minuten gaar en goudbruin. Laat ze afkoelen.
5 Spuit vlak voor het trakteren een flinke toef slagroom op de muffins en leg er eventueel 1 of 2 verse frambozen op.