1 Haal de bakplaat uit de oven en bekleed deze met bakpapier. Verwarm de oven voor op 180 ºC of gasovenstand
3 Knip van het touw 36 stukjes van ongeveer 20 cm. Doe de sausjes in 3 schaaltjes en zet ze op tafel.
2 Prik met een satéprikker een gat in elk visje en wiebel de prikker even heen en weer om het gat wat groter te maken. Haal het touw door het gat, sla het terug en maak een knoopje.
3 Leg de visfiguurtjes op de bakplaat. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de visfiguurtjes in ongeveer 6 minuten warm en knapperig worden.
4 Was de worteltjes en snij er minstens 36 stukjes van. Doe ovenwanten aan en haal de bakplaat uit de oven. Haal de visfiguurtjes van de bakplaat. Knoop het uiteinde van de touwtjes om de scherpe kant van de satéprikker en prik er een wortelplakje op. Zet voor iedereen 3 vishengels in een hoog glas. Gooi de hengel uit boven de dipsausjes.