Casselerrib met venkel en basmatirijst

1persoon
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan olie verhitten, venkel al omscheppend 2 min. bakken. Knoflook toevoegen. Wijn bij venkel schenken en op hoog vuur iets laten verdampen. Rijst en bouillonpoeder door venkel roeren en 1 1/2 dl kokend water toevoegen. Rijst in ca. 15 minuten gaar koken. Intussen casselerrib in reepjes snijden. Casselerrib door rijst scheppen, op smaak brengen met peper. Garneren met venkelgroen.

Casselerrib met venkel en basmatirijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde bol met pesto-casselerrib
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sesamrijst met casselerrib en paksoi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met casselerrib en port salut
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
casselerrib-zuurkool­rolletjes met mosterdsaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept