Koolvis in sinaasappel-mosterdsaus

1persoon
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In koekenpan 2 el olie verhitten en bevroren vis op matig vuur in 12-15 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren. In kom dressing roeren van driekwart van sinaasappelsap, 2 el olie, zout en peper. Wortelreepjes erdoor mengen. Vis uit pan nemen en bestrooien met zout en peper. Mosterd door bakvet roeren. Room en rest van sinaasappelsap toevoegen en saus iets laten inkoken. Vis, rijst en wortelsalade over vier borden verdelen. Saus over vis schenken.

Koolvis in sinaasappel-mosterdsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept