Milde viscurry met sperziebonen-mangosalade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met 500 ml kokend water rijst in 15 min. gaarkoken. Sperziebonen in 6-8 min. beetgaar koken. Citroen schoonboenen, schil raspen en citroen uitpersen. Kabeljauw bestrooien met zout en peper en besprenkelen met 1 el citroensap. In koekenpan 2 el olie verhitten, kerriepoeder erdoor roeren en kabeljauw erdoor scheppen. Vis 3 min. bakken, blokjes halverwege voorzichtig keren. Kokosmelk en citroenrasp toevoegen en vis nog 5 min. zachtjes laten stoven. Zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen mango schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. In schaal dressing maken van 2 el citroensap met 3 el olie, zout en veel peper. Sperziebonen afgieten en met mango door dressing scheppen. Rijst op vier borden scheppen en viscurry erover verdelen. Salade ernaast scheppen.

Milde viscurry met sperziebonen-mangosalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Cocktailgarnalen met pittige salsa
15 min Snack
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept