1 Was de komkommer en snij hem in 3 stukken. Snij de stukken in de lengte doormidden en schraap er met een theelepel de zaadjes uit. Snij elk stukje in 4 lange reepjes. Snij de worteltjes in de lengte in 2 reepjes. Snij de reepjes ook weer in de lengte doormidden. Was de paprika's en snij ze doormidden. Haal de zaadjes eruit. Snij de paprika's in lange, dunne repen.
2 Snij de korst van de kaas. Snij de kaas in lange, smalle repen. Snij de worstjes elk in de lengte in 4 reepjes. Meng in een kom de poeder voor de dipsausjes met 3 eetlepels water en 6 eetlepels yoghurtmayonaise.
3 Vouw van de vellen papier 12 grote puntzakken en plak ze vast met plakband. Knip van het bakpapier 12 vellen ter grootte van een A4-vel en vouw ze tot puntzakken. Plak die ook vast. Zet de bakpapierzakken in de gekleurde zakken en plak ze aan elkaar met plakband.
4 Verdeel de repen komkommer, wortel, paprika, kaas, worst en pindapepsels over de zakken. Schep er een flinke lepel van de dipsaus op.