Veldsla met nectarine

4
20 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ovengrill voorverwarmen. In pan met ruim water en zout aspergepunten in ca. 5 minuten beetgaar koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen. Laten uitlekken. Worst in blokjes snijden en uitspreiden op bakplaat. Bakplaat ca. 10 cm onder hete grill schuiven en worst in ca. 5 minuten knapperig bruin roosteren, regelmatig omscheppen. Nectarines wassen en vruchtvlees in dunne partjes snijden. Amandelen grof hakken. In slaschaal azijn met mosterd, olie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Veldsla met bietjes, aspergepunten en nectarine erdoor scheppen. Blokjes worst en amandelen erover strooien.

Veldsla met nectarine is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarinesmoothie
10 min Snack
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept