Twee-kazensalade met warm brood

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 220 °C of gasovenstand
  • 5 Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen sperziebonen schoonmaken en wassen. Sperziebonen in ca. 8 minuten beetgaar koken. Afgieten, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Peren schillen, in vieren snijden, klokhuizen verwijderen en parten in stukjes snijden. Kazen in reepjes snijden. Sla mengen met sperziebonen, ui en peer. Dressing erdoor scheppen. Salade en kaas over vier grote borden verdelen. Serveren met warm brood.

Twee-kazensalade met warm brood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kidsburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw omwikkeld met rookvlees
30 min-
Bekijk recept