1 Verwarm 3 el olie in een pan en laat de ui op laag vuur in 1 uur zacht worden. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 8 vierkantjes uit het pizzadeeg. Verdeel de uien over de deegvierkantjes en bak de taartjes in de oven in 15 min. goudbruin. Bestrooi ondertussen de entrecotes met tijm en peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Laat afkoelen. Snijd het randje vet van de entrecotes en snijd het vlees in zo dun mogelijke plakjes. Verdeel het vlees over de uientaartjes, bestrooi eventueel met peper en serveer direct.
2 U kunt de uientaartjes maximaal 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak de entrecotes vlak voor het serveren en beleg de taartjes ermee.
Tartelette met uien en entrecote is een recept van Albert Heijn