1 Bereid de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen.
2 Doe een laagje water in een pan en hang er een zeef in (of gebruik een stoompan). Laat de zeef het water niet raken. Breng het water aan de kook met de deksel op de pan en stoom de sperziebonen in 10-14 min. gaar. Spoel de sperziebonen onder stromend water af, zodat ze niet te gaar worden. Halveer de langste bonen.
3 Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 5-7 min. bruin en krokant. Snijd de knoflook en bosui fijn. Pers de limoen uit. Voeg het limoensap toe en roer de honing en knoflook erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Draai het vuur uit. Schep de krieltjes en sperziebonen door het vlees en bestrooi de salade met de bosui. Serveer direct.
Lauwwarme aardappelmaaltijdsalade is een recept van Albert Heijn