1 Schil en snijd de aardappelen in dunne plakjes en kook ze in ruim water met wat zout in 10 min. beetgaar. Voeg na 6 min. de broccoliroosjes toe en kook deze in 4 min. gaar. Kook ondertussen de eieren in 8-10 min. hard. Verwijder het vel en de graten van de makreel en verdeel het visvlees in stukken.
2 Maak de paprika schoon en snijd in dikke repen. Verhit de olie in een wok en roerbak de paprikarepen in 3-4 min. gaar. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze in vieren. Haal de wok van het vuur en sprenkel de azijn over de paprika. Schep de kappertjes erdoor. Snijd de bosuitjes in ringetjes.
3 Giet de aardappelen en de broccoli af. Meng ze in een kom met het paprikamengsel, de helft van de bosui en de helft van de makreel. Breng de salade op smaak met peper en zout. Verdeel de salade over borden en verdeel de rest van de makreel en de bosui erover. Garneer met de parten ei.
Aardappel-makreelsalade is een recept van Albert Heijn