Koud vlees met kappertjessaus

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Sjalotje pellen en heel fijn snipperen. Kappertjes grof hakken. In kom mayonaise, mosterd, paprika, knoflook, ui en kappertjes door elkaar mengen. Fricandeau, ham en salami klein snijden. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken. Helft in dunne reepjes snijden. Vlees en slareepjes luchtig door kappertjessaus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van sla op schaal leggen en vleesmengsel in midden scheppen. Serveren met patat frites of pasta.

Koud vlees met kappertjessaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept