Rijstpannenkoekjes

4
50 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst in de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af en laat 20 min. afgedekt droogstomen en afkoelen tot lauwwarm. Roer de rijst los met een vork en meng er de eieren, Italiaanse kruiden, kaas en peper en zout door.
  • 2 Verhit 1 el olie in een ruime koekenpan en schep er 6 porties van het rijstbeslag in. Bak de pannenkoekjes in 2-3 min. per kant goudbruin en gaar. Bak in 2 el olie nog 6 pannenkoekjes.
  • 3 Verdeel de 12 pannenkoekjes over 4 borden en garneer met de rucola en zongedroogde tomaten.

Rijstpannenkoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstpannenkoekjes met kokos & mango
20 min
Bekijk recept
Gemarineerde tonijn en groenten op rijstpannenkoekjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Tonijn En Groenten Op Rijstpannenkoekjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Tonijn En Groenten Op Rijstpannenkoekjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijstpannenkoekjes met kokos & mango
20 min
Bekijk recept
Gemarineerde tonijn en groenten op rijstpannenkoekjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Tonijn En Groenten Op Rijstpannenkoekjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Tonijn En Groenten Op Rijstpannenkoekjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept