Verse kippenbouillon met bladerdeegvormpjes

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in 2 liter water de kippenbouten aan de kook met de tijm, de peper, de helft van het citroensap, de bospeen en 2 bosuitjes. Laat 1 uur zachtjes trekken. Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek of snijd figuren uit het bladerdeeg. Bestrijk ze met het ei en bestrooi ze met sesamzaad. Bak ze op de bakplaat in 10-15 minuten goudbruin en gaar. Haal de bouten uit de bouillon, verwijder het vlees van het bot en snijd dit in blokjes. Schep het kippenvlees terug in de bouillon en breng op smaak met zout, (versgemalen) peper en de rest van het citroensap. Roer de kruiden door de bouillon, strooi de laatste ringen bosui erover en serveer direct met de bladerdeegvormpjes.

Verse kippenbouillon met bladerdeegvormpjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-brietaartje
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vol au vent
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebak Met Grijze Garnalen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
koninginnen hapjes met garnalen en mousselinesaus
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept