Pistolets met eier-zalmsalade

4
15 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in steelpannetje met water aan de kook brengen, in 8 min. hard koken en afgieten. Eieren laten schrikken (onder koud stromend water afspoelen) en pellen. Eieren in kom met vork grof prakken en mengen met kwark, bieslook, zalm en zout en peper naar smaak. Van pistolets kapjes afsnijden en uithollen (broodkruim wordt niet gebruikt). Pistolets vullen met eier-zalmsalade.

Pistolets met eier-zalmsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Zeewaardige zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm
35 min
Bekijk recept

Kipbroodjes met maïs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse gehaktballetjes met paprika en brood
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep met pizzabroodjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept