Broodje steak tartaar met limoenmayonaise

4
15 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steak tartaar bestrooien met peper. In koekenpan boter verhitten en steak tartaar in 6-7 min. per kant bruin en gaar bakken. Intussen limoen schoonboenen, schil fijn raspen en vrucht uitpersen. In kom mayonaise losroeren met limoenrasp en helft van limoensap. Appel in kwarten snijden, schillen en klokhuis verwijderen. Avocado halveren, schillen en pit verwijderen. Appel en avocado in piepkleine blokjes snijden en in kom met rest van limoensap omscheppen, om verkleuren tegen te gaan. Op smaak brengen met zout en peper. Steak tartaar uit pan nemen en met zout bestrooien. Broodjes opensnijden en beleggen met ijsbergsla, steak tartaar en avocado-appelblokjes. Limoenmayonaise erop scheppen.

Broodje steak tartaar met limoenmayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met avocado en limoen
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met limoenmayonaise
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktsandwiches met frisse munt
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipwraps met mango en limoenmayonaise
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept