Beschuitbolpanini met geitenkaas

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Contactgrill of tostiapparaat voorverwarmen. Beschuitbollen overlangs halveren en snijvlakken bestrijken met pesto. Geitenkaas in vieren snijden en op onderkanten van beschuitbollen uitstrijken. Hierover plakjes tomaat verdelen. Andere helft van beschuitbol erop leggen met pesto naar beneden. Beschuitbollen rondom bestrijken met olie en in conactgrill of tostiapparaat goudbruin roosteren.

Beschuitbolpanini met geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept