Chakchouka (Tunesische groentenomelet)

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verhit de olie in een diepen pan met dikke bodem en fruit de ui zachtjes tot hij gaar begint te worden en een beetje kleur krijgt.
- Voeg de paprika's en chilipepers toe en bak ze bijna gaar, roer af en toe.
- Roer er de tomaten door en bak de groenten nog zo'n 8 minuten, of tot ze gaar maar nog niet papperig zijn.
- Voeg zout, peper en desgewenst suiker toe.
- Maak 4 diepe kuiltjes in het groentemengsel en breek er de eieren in, dek de pan af en laat de eieren op een lage hittebron naar wens opstijven, bedruip ze een- of tweemaal met kookvocht.
- Dien het gerecht direct op.

Chakchouka (Tunesische groentenomelet) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenomelet Op Geroosterd Brood
0-10 min -
Bekijk recept
Chakchouka - Tunesische Groentenomelet
20-30 min -
Bekijk recept
Kruidige Groentenomelet
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chakchouka
20-30 min -
Bekijk recept
Chakchouka
0-10 min -
Bekijk recept
Chakchouka Uit Tunesie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chakchouka
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept