Cake met Elexir d' Anvers

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rozijnen laten weken in de likeur. Suiker en eieren mengen, de boter bijdoen, bloem eronder mengen, de likeur met de geweekte rozijnen er ook bijdoen. In een beboterde vorm ongeveer 45 mn bakken in een oven van 160 Ã 180 graden.

Cake met Elexir d' Anvers is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sacmpi's Elixir d'Anvers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
slaatje met filet d'anvers
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ongekookte Antwerpse pudding
0 min
Bekijk recept
Ongekookte Antwerpse pudding
0 min
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept