Zoek
Cake met Elexir d' Anvers
0 min
Jerryke's Cuisine
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g zelfrijzende bloem,
250 g suiker,
5 eieren,
250 g boter,
1/2 dl Elexir d' Anvers,
100 g witte roz
Bereiding
De rozijnen laten weken in de likeur. Suiker en eieren mengen, de boter bijdoen, bloem eronder mengen, de likeur met de geweekte rozijnen er ook bijdoen. In een beboterde vorm ongeveer 45 mn bakken in een oven van 160 Ã 180 graden.
Cake met Elexir d' Anvers is een recept van
Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Sacmpi's Elixir d'Anvers
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
slaatje met filet d'anvers
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ongekookte Antwerpse pudding
0 min
Bekijk recept
Ongekookte Antwerpse pudding
0 min
Bekijk recept
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept