Capriaanse farfalle

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een (koeken)pan en fruit de gesnipperde ui. Voeg de tomaten toe. Laat 10 minuten zachtjes koken onder af en toe roeren. Voeg de in kleine stukjes gesneden ansjovis toe aan de saus en vervolgens de stukjes tonijn. Op smaak brengen met zout en peper. Ongeveer vijf minuten zachtjes laten pruttelen. Kook de farfalle in 10 minuten gaar in water waaraan een snufje zout is toegevoegd. Vervolgens de pasta afgieten. Meng de pasta met de saus op een warm bord en garneer met de kappertjes.

Capriaanse farfalle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept