Carpaccio

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Wikkel het vlees in aluminiumfolie. Leg het vlees in het diepvriesvak tot het hard, maar niet bevroren is.
- Snijd het vlees, liefst met een elektrisch mes, in ragfijne plakjes en leg ze op gekoelde borden die vooraf met knoflook zijn ingewreven.
- Zout lichtjes en geef een paar draaien met de pepermolen.
- Meng citroensap en wijnazijn met de olijfolie en bestrijk er het vlees mee. Gebruik hiervoor een penseel.
- Snijd de selderij in heel fijne reepjes en versier er de borden mee.
- Bestrooi met vers geraspte parmezaanse kaas en serveer koud.

Carpaccio is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept