Carpaccio met witloof en geroosterde broodreepjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees een half uurtje in de diepvries leggen. De azijn mengen met een beetje zout tot dit is opgelost. De helft van de olijfolie erdoor kloppen en kruiden met peper. Het witloof schoonmaken, de bittere kern eruit snijden en de groente in ringen snijden. Vermengen met de vinaigrette en laten trekken. Het vlees in flinterdunne plakjes snijden en deze carpaccio over borden verdelen. De witloofsalade op het vlees schikken. De ansjovispasta mengen met de boter en een beetje citroensap. De sneetjes brood hiermee insmeren en verdelen in mooie gelijke reepjes van ongeveer 2 centimeter breed. Deze goudbruin roosteren in een pan met antikleeflaag. Op de borden schikken en de rest van de olijfolie verdelen over de carpaccio.

Carpaccio met witloof en geroosterde broodreepjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fattouche met krokante broodreepjes
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zweedse broodreepjes
20 min
Bekijk recept
Zachtgekookt eitje met pestosoldaatjes
20 min-
Bekijk recept
Carpaccio met witloof en geroosterde broodreepjes
0 min
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept